btw czy moglby mi ktos wreszcie odpisac na te zalegle pytania:
1. "za 50 zeta moge miec w tej czystej_plycie 25 sztuk Pasteli 4x +R (cake). Oplaca sie brac? Za 45 zeta moge miec 25 Verbow +R 8x z MCC003. Czy te TY sa warte, zeby doplacac 5 zeta, jak myslicie?"
2. "moze macie pod reka jakies przykladowe wykresiki jakosci w Nero CD/DVD-Speed:
1. Verb Pastel TY +R 4x palony 4x
2. Verb MCC003 +R 8x palony 4x
oba palone na 4163B 104A oczywiscie (i @4x)?"
3. "jeszcze jedno: a moze da sie troche utargowac? czy te 50 zeta to dobra cena za te Pastele? Ile one powinny normalnie kosztowac i kosztuja gdzie indziej? Myslalem, ze beda koszcic w okolicach ~ 45-46 zeta MAX, a tu 50"
4. "odpowiedzcie mi tylko na to 1 pytanie: czy te Verby Pastele DVD+R 4x z *zalozenia* maja tak wygladac na brzegach i to jest u nich normalne, czy tez w tym sklepie "Czysta plyta" jest akurat jakas trefna partia tych plytek (a moze to jakas podroba)? Kto kupowal takie plytki zupelnie gdzie indziej i jakis czas temu: czy wygladaly podobnie z tym klejem czy tez byly gladkie?"
5. "i prosze, zdecydujcie sie: w koncu czy to dobrze, ze te plytki "tak maja", czy zle? Bo nie wiem, czy mam sie wybrac do tego sklepu czy szukac ich dalej - gdzie indziej. Dziekuje."
6. "jeszcze jedno: czy moglby ktos strzelic foty *oryginalnego* Verba Pastel DVD+R 4x - 1 z przodu i 2 z boku pod katem - obie w dobrej rozdzialce, i tu zamiescic? Dzieki!"
nie wierze, ze nikt nie wie/nie zna choc 1 odpowiedzi...
|