Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2005, 20:06   #871
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez rembrant
Pikantne autko, mysle ze to rozsadny wybor, koreanczycy sa ok jakosc wporzadku a przy tym cena rozsadna. Mysle ze bedziesz zadowolony, osobiscie polecam wersje ze zderzakami w kolorze nadwozia, zeby sie pozniej z vanami nie kojarzyly bo widze ze jako firmowki zaczynaja takie pomykac.
Jak na swoj rozmiar to calkiem spore autko.
To bardziej dla mojej mamy niż dla mnie (dla siebie wybierałbym raczej nieco inny charakter samochodu), ale chciałbym, że miała dobre autko, z którego byłaby zadowolona. A to, tak jak je wstępnie obejrzałem (jeszcze nie miałem okazji prowadzić), wydaje się naprawdę rozsądnym samochodzikiem. Wyposażenie może nie jest powalające (ale w porównaniu do malucha, którym jeździ teraz...), ale całość robi naprawdę dobre wrażenie, a dodatkowo jak na niewielkie wymiary zewnętrzne, jest zaskakująco obszerna w środku.

Tak więc na razie patrzę i pytam, ale może

W grę wchodzi jeszcze jakiś używany Ford K (a ile w ogóle nówka kosztuje?), w którym moja mama od zawsze była zakochana (ale na razie w wyglądzie, bo też jeszcze nie mieliśmy okazji go prowadzić).

ps: Ma ktoś pojęcie, jakie są wymiary malucha?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online