Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2005, 07:13   #103
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez TN
Od dłuższego czsu posiadam nagrywarke Lite-on SOHW 832S.
Przypadkiem wpadłem na tego posta. i co?
popacz na obrazek.
Zajęło mi to 10 min. a całkowity koszt to 1 zł.
Tak więc odczyt - zielony, zapis - niebieski.
Czy warto tracić gwarancje i ryzykować zepsucie sprzętu?
OCZYWISCIE ŻE TAK efekt zaskoczył nawet mnie. Niespodziewałem sie takiego efektu. Niech tylko kumple to zobaczą. he he

PS: Moja nagrywarka była przystosowana do montażu
diody dwukolorowej jak i jednokolorowej.
(trzeci kolor to wynik zapalenia obu na raz
zielony+czerwony=pomarańczowy)
tak więc niepowinno być problemu z przerobieniem jakiegokolwiek liteona.
no to teraz jest do kitu.

nie ma czerwonego

a ten kolor niebieski to znaczy, że Wypalasz blu-ray?

oczywiście na zwykłych cd po 40 groszy? 8 )

edit: ja mam tak i jestem zadowolony.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
[LiteOn 1673] uaktywnienie czerwonej diody podczas zapisu-liteony.jpg  

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 19.05.2005 o godz. 12:23
ed hunter jest offline