Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.05.2005, 21:31   #2
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Jak najbardziej podzielam zdanie Barteza - niby czemu domyslnym mialby byc jakis tam oryginalny styl vB? Ktos sie napracowal zeby wlasnie portal i forum mialy swoj styl i chwala mu za to.
Ehhhh nie dokońca zostałem zrozumiany Chodziło mi o zmiane z cdrinfo.pl[domyślny] na jakiś inny. Dla użytkowników niezarejestrowanych. Styl vB był tylko jako przykład. Nigdzie nie napisałem żeby go usuwać!
Ale skoro wszystkim odpowiada żeby domyślnym stylem został cdrinfo.pl to ok.

A tak z innej beczki troszke. @Bartez czy byłaby możliwość zapisywania we własnym profilu w jakim stylu ma być wyświetlana strona głowna www.cdrinfo.pl. [Old Style , Blue Navi, Sephia, Beta Light] Tak jak to jest z forum? [wiem zgredze;P]

Pozdrawiam