Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.05.2005, 16:33   #1
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nietypowy aparat gsm

witam. mam dosc nietypowe pytanie. czy wie ktos gdzie mozna kupic aparat komorkowy gsm,ale wygladajacy jak zwykly telefon stacjonarny?
wiem ze takie cos istnieje, bo kiedys czytalem o takim czyms ,ale juz nie wiem gdzie to bylo i jaka firma to pordukuje. wiem tylko tyle ze byla to jakas zceska firma i aparaty te ciesyzly sie duza popularnoscia , szczegolnie wsrod ludzi starszych.
sam chce takie cos kupic dla babci babcia ma normalny abonament z tpsa, a dzwoni malo,wiec jest to troche nieoplacalne. a przy dzisiejszych cenach pre-paidow to wolelibysmy babi takie cos kupic. powiedzmy takich samych swoich i babcia by miala 24 grosze na stacjonarne, a za 20 zł(bo tyle tzreba chyba na mieisac wydac, to by bylo idealne). tylko pozostaje kwestia telefonu, bo o normalnej komorce mozna zapomniec, bo to ma za male przyciski,ladowac tzreba itd,a dla osob w podeszyl wieku to jest dosc znaczna niedogodnosc.w sumie taki telefon to jest proste urzadzenie, bo nie tzreba jak w komorkach dzisiejszych upychac wszytskiego w malych gabartyach,wiec mysle ze za dosc niewielka cene mozna by takie cos nabyc.... tylko gdzie.?
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online