Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.05.2005, 19:14   #11
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez tengu
Poszukaj w stanach może ktoś sprzedaje przerobionego na prawostronny ruch. Do nas też sprowadzono parę sztuk Imprezy ST22B przerobionej przez PRODRIVE. A z tego co wiem to w stanach są tacy magicy. Ale i tam trafić na Skyline jest ciężko (I nie masz co liczyć raczj na werję inną niż GT-R R34)
tylko r 34 a co do przerabiania to owszem ale to juz nie to auto tak doskonale wywazone

Cytat:
Napisany przez BD
Nie martw sie to juz sprzedali

A tak powaznie to kurcze chce kupic nowe auto i mam dylemat. Czekalem na nowego Seata Leona w wersji Cupra R i z tego co mi mowia w salonieto auto ma wejsc do Polski dopiero na koniec roku a byc moze nawet po nowym roku. Model Cupra moze byc jeszcze dodatkowo opozniony w stosunku do zwyczajnych modeli.

W zwiazku z tym zaczalem sprawdzac co mozna jeszcze kupic w podobnym przedziale cenowym i wyszlo na to, ze wybor wbrew pozorom nie jest duzy. Znalazlem:

Golf V GTI
Honda Civic Type R
Toyota Celica

Civic jest OK ale troche prymitywny jak chodzi o dodatki. Golf wyglada ciekawie i ma to czego chce ale obawiam sie, ze szybko odjedzie beze mnie. Celica jest ladna wizualnie ale ma najslabszy silnik z tych 3.

Moze ktos ma pomysl co mozna jeszcze brac pod uwage. Oczywiscie chodzi o nowe samochody a nie uzywane albo takie klepane z przystankow autobusowych .
proponuje wziasc pod uwage renault clio 2,0 182 konie i rewelacyjnie sie tym jezdzi
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post