Cytat:
Napisany przez sauron1972
No i stało się byłem testowałem u brachola, dzieje sie dokładnie to samo , ale mam kolejny problem te k..... z optimusa podważyli moja gwarancje bo pozbyłem się plomb z obudowy . Ciekawe jak oni to sobie wyobrazaja że co bede latał z całym pudłem z dyskami twardymi w srodku gdzie sa moje prywatne rzeczy , a nie wyobrażam sobie tego wszystkiego kasować tylko po to że oni chca cały sprzet , bo cały podlega gwarancji .
|
Sauron... tak sie sklada ze pracuje w firmie ktora jest partnerem OPTIMUSa, i nie wiem dlaczego tak sie zloscisz... po pierwsze nikt by nie "grzebal" na dyskach, po drugie plomba jest po to aby nie montowac na wlasna reke innych czesci a pozniej przyniesc taki komupter do serwisu i powiedziec ze sie popsul a po trzecie bylo trzeba przeczytac warunki gwarancji a nie jak to teraz robisz ze narzekasz bo jak miales zamontowac karte TV i dysk. jesli miales zamiar dodac cos do niego to po co brales w jakims hipermarkecie komputer dlatego ze byl tani?.
Ale wracajac do tematu.. osobiscie uzywam tej nagrywarki i nie narzekam na nia... jedynie nie lubi niektorych czystych plyt DVD ( mowa o tych za 0,99zl ) i dlatego odradzam kupno plyt typu esperanza bo ta nagrywarka bedzie miala z nimi problemy.
ps.
nie masz zadnych szans na wygranie tej wojny. ktos napisal ze kazda czesc ma swoja gwarancje.. zgadza sie.. ale jesli ona nie popsula to nie nalezy np wymontowywac nagrywarke i nies tylko ja.. bo samo kupno komputera z plomba juz powinna dac do myslenia ze ta plomba po cos jest, ale jeszcze aby skorzystac z tej gwarancji na kazda rzecza co jest w komputerze nalezy miec osobna gwarancje i jak ktos nie wie to napisze ze kupno komputera z plomba tzw "zestawu" wiaze sie z tym ze jest tylko jedna gwarancja na caly komputer, a nie na osobno na kazda czesc. moge jedynie podpowiedziec abys sprobowal bezposrednio z samsungiem porozmawiac... wyslij do nich maila albo zadzwon i powiedz co sie stalo... powiedz ze zerwales plombe z obudowy komputera ale na nagrywarce plomba jest nietknieta. ( samsung jest firma ktora idzie na reke dla klientow)