Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2005, 11:05   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
mam pomysl na nowy podatek, jutro napisze o tym do Premiera:
jak sie dostanie w czape (opis przypadku w smietniku) to nalezy obitego oblozyc nie lodem, a podatkiem od wzbogacenia - w koncu ZAROBIL WPIER....
Dobre

A co do tekstu w pierwszy poście to spokojnie, ja wiem, że żyjemy w Polsce, gdzie prawo dotyczy tylko malutkich, a "wielcy" (mam nadzieję nigdy się nim nie stać) nie robią sobie z niego nic, ale i tak cała ta ustawa - jeżeli ktokolwiek się nią zajmie - będzie mogła od razu trafić do kosza. Podobnie jak opłata za telewizor w opłacie za prąd czy w czymtam już miała być bo nawet nie pamiętam, tak samo wliczona w opłatę za internet, jest niezgodna z prawem i nikt nie może czegoś takiego egzekwować.

A nawet jak będą, to w cholerę z nimi. Mogę już teraz zapowiedzieć - NIE ZAMIERZAM CZEGOŚ TAKIEGO PŁACIĆ (zresztą, zdzwiłbym się bardzo, gdyby ktoś zamierzał..).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post