Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2005, 18:22   #44
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Na koniec (?) prawdziwa perełka: darmowy soft do zapisu pakietowego na DVDRW i CDRW (!!!) - nie wiedzialem ze istnieje darmowy soft do tego a dzis sie natknalem na jakims forum na to :
DLA
testowalem z plyta DVD+RW (toshiba sd-r5372) i dziala wysmienicie (IMHO lepiej niz InCD ktore u mnie dzialac nie chcialo).
Po wiecej informacji zapraszam tu:
Forum
Nowsze wersje maja podobno zabezpieczenie aby nie instalowac ich na kompach bez nagrywarki HP lub IBM ale ta stara dziala doskonale wiec chyba nie ma sensu sie bawic.
W kazdym razie jak ktos (tak jak ja) nie dostal InCD do nagrywarki to niech sprobuje.

UPDATE: przeszukalem google i wyszlo ze obecnie DLA robi firma SONIC i nie jest to soft darmowy. Wersja do ktorej podalem link nie jest jednak zrobiona przez SONIC lecz przez "Veritas". Byc moze firma SONIC wykupila program. Na forum twierdza ze jest free. Troche to namieszane wiec proponuje poczytac. W kazdym razie forum wyglada na porządne (to jest chyba forum darmowego programu SyncBack) wiec watpie zeby dawali linki do piratow.
Program nie protestowal przy instalacji, nie prosil o seriale, nawet przeczytalem licencje (napisana przez HP) i nie znalazlem nic co nie pozwalaloby mi go zainstalowac.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 24.05.2005 o godz. 19:00
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post