Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2002, 22:55   #1
BoBsOn
Bywalec

Data rejestracji: 20.07.2002
BoBsOn w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
3 problemy zwiazane z nagrywaniem CD

Otórz mam takie 3 problemy związane z nagrywaniem CD:

Używam nagrywarki LiteOn LTR-40125S w miare nowej z czerwca.

Moje problemy to :

#1 Po piewsze to u mnie wszystko dobrze sie nagrywa ale jak pojade do brata ciotecznego to nie moge nagrywać płyt z włączonym overburningiem po prostu nie chce sie nagrywać choć w opcjach Nerona 5.5.9.0 jest włączony overburning i ustawiony na 90 min bo tyle jesy w stanie nagrać. Jak to mogę rozwiązać konfiguracja lub coś takiego:
komp to : AMD 500, 256 RAMu, 16MB KARTA GRAF itede dysk 40 GB Seagate i wszzystko inne w miare dobre.

#2 Srawa too odniśnie nagrywania płyt Audio niby wszystko się dobrze nagrywa bo nagrywam w Nero 5.5.9.0 i jakość nagranej płyty jest NAWET troche gorsza od tej jaką mam w plikach MP3 . Jak mogę nagrywać z plików w MP3 na CD żeby były dobrej jakość itentycznej jak są w MP3 a nie jak po nagraniu troche bardziej Mono niż ta w MP3.

#3 Sprawa dotyczy PLYT MULITESYJNEJ. Otórz nagrałem sobie płytę CDRW z danymi w multisesionie TAO i płyta sie czyta bez problemu tylko że jak dodałem do niej 2 dane to już tych mojego kolegi CDROM Samsung SC-152B z przed 2 lat nie czyta po prostu czyta tylko te dane które były zapisane w 1 sesji. O dziwo po wsadzeniu do Nagryw. wszystko jest spoko. Jak to moge rozwiązać. P.S Użyłem także CDR i daje taki sam efekt.

Pomocy i sto lat życia jak ktoś mi pomoże.

by BoBsOn
BoBsOn jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online