Dyskusja: Ceny gier
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.05.2005, 08:17   #14
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
30pln - wiecej nie dam, zreszta moja ukochana gra i tak mniej kosztuje (juz teraz)
a poza tym - kto ma czas na granie...
Sid - to ze ludzie nie znaja cen sklepowych nie ma nic do tej ankiety - tu okresla sie ile bysmy byli sklonni dac za gre raczej niezaleznie od jej wartosci rynkowej
zreszta - jesli komus nie zalezy na mega nowosciach to po 4-5 miesiacach ceny gry przewaznie spada ponizej polowy ceny poczatkowej, a po roku-dwoch... co mi po HL2 skoro komp tego nie uciagnie? a skoro komp mi sie na corelu zdecydowanie nie wyklada to nie bede go zmienial - on ma na siebie zarabiac a nie ja na niego
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post