Cytat:
|
Napisany przez czero
Nie chce juz zakladac nowego tematu, wiec podepne sie pod ten.
W najblizszym czasie - ok tygodnia bede zmienial fona.
Telefon bede mial z tej promocji (ktorys z tych za 1zl): http://www.era.pl/index.php/id=ap_pa...=biznes/zone=4
poczytalem komentarze wasze i na innych stronach i moj wybor ograniczyl sie do 3 telefonow (od razu mowie ze SX1 jest w tym momencie niedostepny, a szkoda  ):
- Motorola E398
- Siemens M65
- SE K700i
Szukam telefonu o malej awaryjnosci, w miare trwalej baterii, dobrej, nie wieszajacej sie javie, w miare przyzwoitym aparacie (ktory z nich robi najlepsze zdjecia?). I ogolnie, ktory z nich jest najlepszy  (albo moze jakis inny, dobry fonik pominalem z tej promocji?
Pliss, pomozcie
Z gory dzieki za pomoc  .
|
Co do telefonów to ja wziąłbyb SE K700i, który jest naprawdę przyzwoitym telefonem. Ewentualnie jeśli nie wszystkie funkcje jego są Ci potrzebne to zastanów się nad tańszym, ale również bardzo dobrym K500i.
Ja akurat prawdopobnie zrobiłbym to, co pewnie w najbliższych dniach zrobię, czyli wziął M65, sprzedał go i kupił sobie S65. Dla mnie to jest teraz najlepszy telefon.
I jeszcze jedno a propo samej oferty. Powiedz, jak możesz, który abonament by Cię interesował. Bo akurat również analizuję teraz te oferty i wychodzi mi, że ta pakietowa dla odbiorców indywidualnych jest o wiele bardziej opłacalna (również pod względem cen telefonów).