Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2005, 14:44   #10
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Posłany
Witam!

Jak część z Was wie, posiadam telefonik SonyEricsson T310 w Idei, w taryfie Nowa Idea Optima 30. Niedawno dostałem SMS że przygotowali dla mnie ProPozycję i żebym się zgłosił do salonu Idei. Olałem. Okradali mnie w końcu już 2 lata Ostatnio dzwonili i mój ojciec z babką gadał. Chcą mi obniżyć abonament o połowę chyba i dać 20MB GPRS + umowa na 12 msc. Inna opcja to przejście na Jedną Ideę 25 i też coś tam mi chcą wcisnąć. Jak na mój gust chcą mnie wyrąbać Chyba będę rezygnował jednak. Ale nie wiem co dalej. Ten telefon dam ojcu i wypadałoby kupić sobie nowy. I teraz dla Was zadanie: jaki telefon polecacie i na jakich warunkach(karta/abon./mix) w jakiej sieci i tak po krótku przedstawić mi wady/zalety tego co polecacie A co do moich preferencji dotyczących telefonu to:
1. Nieosiągalne marzenie: SonyEricsson P800, P900
2. Też chyba nieosiągalne z powodu ceny: jakiś telefon z SymbianOS
3. j.w. - SonyEricsson k700
4. Chyba bardziej osiągalne, ba, tanie: Sony Ericsson T630
A co mi powiecie o Sagemach?

Czyli moje kryteria:
1. Kolorowy, duży wyświetlacz
2. Polifonia, mms, itd.
3. Aparat (choc moze bym przezyl bez)
4. Java
5. Irda

To chyba tyle
Głupio gadasz... niby dlaczego uważasz, że okradziono Ciebie? Ukradli Tobie pieniądze, czy minuty, które miałeś w abonamencie? Wątpię, więc nie pisz, że zostałeś okradziony. Jeśli natomiast podpisałeś umowę, która później wydała się Tobie niezbyt korzystna... cóż, takie życie. Nikt Cię nie zmuszał do podpisania, a skoro podpisałeś, to widać odpowiadała Tobie i nie płacz, a tym bardziej nie wyzywaj kogoś od złodziei.
Teraz oferują Tobie wiecej minut za połowę mniejszy abonamet, a Ty dalej lamentujesz, że chcą Ciebie "wyrąbać". Czego niby oczekujesz? To nie jest instytucja charytatywna... zresztą, skoro czujesz się oszukany, to zmień Operatora i już.
Wnioskuję, ze chciałbyś topowy telefon, rozmowy bez limitu i abonament za 10zł. Sorki, to nie raj...
Zresztą po jaką cholerę Ci nowy telefon? Stary się zepsuł, czy co? Jeśli tylko chcesz nowy telefon po to, aby szpanować wśród znajomych, to sorki, taka przyjemność kosztuje i trzeba płacić, a nie płakać, że złodzieje!
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post