Dyskusja: Przestroga...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2005, 15:15   #19
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Weź pod uwagę to, że nie każdy wie, co to phishing, czy inne metody. Nie każdy też musi się na tym znać, bo niby po co sobie tym głowę zaprzątać? Ja np wiem, że bez problemu można podmienić nagłówek FROM w mailu i na pewno nie dam się na takie coś nabrać. Ale załóżmy, że odbiera to jakaś blondyna, która poza włączeniem komputera, gg i poczty niewiele więcej umie. Dostaje takiego maila, widzi, że od @paypal.com. na którym ma konto, no to klika, bo skoro do niej napisali, to pewnie tak trzeba. Nawet się nie zastanawia, że to może być podstęp, bo niby skąd ma o tym wiedzieć.

Przypadków takich może być wiele i nie ma się z czego śmiać.
Rozumiem Twoje stanowisko i też masz racje.
Ale, chyba nie doczytaliście pierwszego postu,
tym bardziej mnie to zbawiło, że czytałem książke o tym,
a poza tym to jest tak głupie, że sie śmiać chce.
Mnie to bawi - innych nie musi - i nie kazałem się Wam śmiać...

Cytat:
Napisany przez Death Man
Ukazuje tylko obraz, ile bezsensownych, tematów jest zakładanych. Dzięki temu forum jest zapchane, a szczęśliwi użytkownik posiada kolejny temat, w profilu. Naprawdę smutne.
dopiero teraz to zobaczyłem,
jaka wyrafinowana bezczelność no no gratuluje
Ty sie lepiej pilnuj jakie Ty bedziesz tematy zakładać :cool:
Jeśli nawiązujesz do tych liczników to sorry ale to forum już dawno przesło ten etap i jesteś w lesie

Ostatnio zmieniany przez Patrix : 27.05.2005 o godz. 16:17
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post