Cytat:
|
Napisany przez Calme
czy Wy troche nie przesadzacie z ta szybkoscia - robilem sobie niedawno testy wlasnie na wygladzie klasycznym pod Xp Home - z wylaczonymi wszystkimi badziewiami -"dostosuj dla uzyskania naj wydajnosci" a potem przelaczylem na najlepszy wyglad i Lune i szczerze mowiac nie mam zadnej roznicy w szybkosci samego systemu i otwierania sie i dzialania aplikacji - na w miare wydajnym sprzecie z sluszna iloscia RAM-u poglady "kilkakrotnej wiekszej szybkosci" stylu klasycznego proponuje raz na zawsze wlozyc miedzy bajki - oczywiscie nie dotyczy to starszych maszyn ....
sam pamietam jak kiedys stawialem XP na Celku 600 z 256 RAM to klasyk to byla podstawa plus wylaczone praktycznie wszystkie zbedne uslugi - ale teraz ? panowie bez popadania w paranoizacje - jestem w stanie zrozumiec tych, dla ktorych ten styl jest bardziej przejrzysty, czytelniejszy, powazniejszy, mniej cukierkowy  ale nie sciemniajmy juz z ta szybkoscia !!!
|
no, może z tym 'kilkakrotnie' przesadziłem, ale u mnie szybszy jest, a i owa przejrzystość, czytelność i "mniej cukierkowość" jest dla mnie ważna dlatego jest to mój faworyt