Cytat:
Napisany przez mensir67pl
OCZYWISCIE zgadza sie nie ma sensu nawet przy 100 szt jezdzic sukac bo cal ta wyprawa drozej wyniesie
POZdrawiam
|
Witam !
Oczywiście to prawda ***8211; tak jak sam stwierdziłem, aczkolwiek, żeby zamknąć już tą sprawę ***8211; to każdy medal ma dwie strony. I ja jednak zazwyczaj kupuję płyty w tym wspomnianym już sklepie ***8211; choć mam do niego nie tak blisko (oczywiście staram się to zazwyczaj robić, jak jestem w pobliżu), pomimo iż w pobliżu miejsca zamieszkania (tj. w promieniu około 2 km) mam w sumie aż cztery sklepy komputerowe i jeszcze kilka innych miejsc gdzie mogę też teoretycznie kupić płyty. Jednak w żadnym z tych sklepów, nie ma takiego wyboru (nie wiem jak w tej chwili, ale jak jakiś czas temu pytałem, to w żadnym z tych miejsc nie mieli np. Verbatim Pastel) i ceny są zazwyczaj wyższe, albo nawet dużo wyższe. Więc czasami opłaca się pojechać nawet te 4 ***8211; 5 km, aby mieć większy wybór, no i bardziej przyzwoity ceny. Oczywiście, wszystko w granicach rozsądku - bowiem wiadomo, że nie ma sensu jechać - szczególnie specjalnie - na drugi koniec miasta 10 km, aby kupić 10 czy 20 płyt
Pozdrawiam wszystkich w ten gorący wieczór !
ro29