Cytat:
|
Napisany przez sobrus
.....
Przydatny kombajn (ma tyle rzeczy ze nie sposob wymienic  zobaczcie screenshoty)
WinBar
|
Witam !
Program bardzo podobny do używanego przeze mnie programu StatBar ***8211; trochę inny wygląd, niektóre funkcje lepsze, niektóre gorsze. I instaluje się bez żadnych problemów ***8211; czego nie mogą stwierdzić o tym StatBar (chociaż działa raczej OK). Jeśli jednak ktoś byłby zainteresowany ***8211; to podaję adres strony:
http://www.statbar.nl/
A jeśli już zabieram głos w tym temacie, to miałbym takie pytanie ***8211; nie wiem, czy to dobre na nie miejsce, ale chodzi też o program typu freeware. Chodzi o to, że od niedawna mam cyfrówkę, którą zostałem obdarowany i poszukuję dobrego programu do katalogowania zdjęć. Prawdę mówiąc, przetestowałem już kilka aplikacji i niestety żadna z nich, nie przypadła mi w pełni do gustu. Najbardziej spodobał mi się program Picassa 2 ***8211; ale ma dwie wady ***8211; mniejszą ***8211; jest po angielsku, i większą ***8211; za każdym razem, jak się uruchamiał, to szukał mi na dysku nowych zdjęć ***8211; i co gorsza innych plików graficznych. I nie za bardzo wiedziałem jak to wyłączyć.
Kilka dni temu, zmuszony byłem zrobić reinstalację i teraz myślę co tu zainstalować. Moje wymagania to głównie ***8211; w miarę szybkie działanie, dużo opcji (ale nie przesadnie), w miarę łatwość obsługi. W sumie myślę o tym Picassa, ale jeśli ktoś ma inne rady.
Więc zwracam się,
głównie do użytkowników aparatów cyfrowych, aby mi coś doradzili ***8211; za wszystkie rady z góry dziękuję !
Pozdrawiam
ro29