Cytat:
|
Napisany przez zene_k
Słuchaj "rzadki gościu", p*****enie, że ktoś tym serwisom zabiera pracę jest co najmniej idiotyczne. Simlocka z większości telefonów da się zdjąć za pomoca internetu i tylko cwaniaki próbują wyłudzać od ludzi za to pieniądze. Pomijam fakt, że samo zakładanie simlocka na telefon jest amoralne i powinno być zakazane.
A serwisy to niech zarabiają pieniądze na usuwaniu usterek, a nie nabijaniu ludzi w butelkę 
|
o kurde, az mi sie wlos zjezyl.........
sluchaj cfaniak, czy ja mowie ze sciaganie simlockow to jest caly dochod serwisow? to jest tylko jedna z rubryk w budzecie... a zakladanie plomb na komputery nie jest amoralne wg Ciebie? albo wiekszosc gier mozna sciagnac z netu, a cwaniaki chca za to kase w sklepach......
albo wirusy/ zainstalowanie windy itd. to tez powinno byc darmowe w serwisach komputerowych zeby cwaniaki na tym kasy nie zbierali.....
ja to widze tak, ze zakladam punkt serwisowy komorek.... i z niego zyje....... no bo raczej pensji menagerskiej nie mam jezeli go zakladam....... a jednym ze zrodel dochodow jest zdejmowanie simlockow, wgrywanie softu itd...... jezeli czuje sie zagrozony to cos robie....
zreszta........ przyznam ze stwierdzenie o zabieraniu pracy bylo troche na wyrost... powinno byc zabieranie czesci dochodu, zadowolony?
ps. Polacy to jest jednak walniety narod..... ja tu sie ciesze ze ktos potrafil sie zorganizowac i wypiac tylek..... a tu jednak widze ze to sie ludziom nie podoba......... no coz.... heyah to faktycznie choroba bo chyba macie czerowne lapy z glowach i na slepo stwierdzacie ze wszystko co przeciwko nim jest beeee..... mialbym takie same zdanie o sprawie jezeli chodziloby o TakTaka, POPa czy Simplusa.... czy tez gdyby chodzilo o piekarzy... taksowkarzy itd.
pss. za sciagniecie simlocka ze swojego fonu zaplacilem i co zrobic...... nie znam tez nikogo ze strony serwisowej itd.
@Ufil - co do tej Twojej motoroli to wiesz.... nie wiem nawet jak ten fon wyglada wiec....... odbije pileczke - a ty w jakim stosunku mieszasz impregnant do kartonu? pewnie wiesz tyle samo co ja po przeczytaniu Twojego pytania.......