Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2005, 07:48   #2525
reignman
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.05.2005
reignman w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No faktycznie nie napisalem nic o tym.
Wiec sprawa wyglada tak. Nagralem na DVD+RW i ani moj sprzet ani sprzet kumpla nie odczytal pierwszego pliku na plytce, z reszta nie bylo problemu. Jak sprawdzilem to u siebie to tez sie nie dalo. Wiec zrobilem pelne kasowanie plyty (myslalem, ze to cos pomoze) i nagralem jeszcze raz. Niestety wyskoczyl ten sam problem. Pozniej przyszedl kumpel i nagrywalem mu na DVD+R pare odcinkow serialu (350MB), a na DVD+RW nagralen 6 plikow po 700MB (obie plyty byly jego). DVD+R jego sprzet nie odczytal za pierwszym razem (ale on ma w laptopie jakies badziewie Generic DVD+RW RW8165), natomiast skopiowal calosc bez problemu z DVD+RW. Jak juz skopiowal to nagral na DVD+RW (dalem mu moja DVD+RW Sony do sprawdzenia bo przy nagrywaniu u siebie - seriali - nie dalo sie skopiowac pierwszego odcinka) pare plikow 700MB na nia. No i nagral i skopiowal to u siebie na dysk. Najpierw myslalem, ze plyta ma jakas skaze dlatego nie dziala ale z tego wynika, ze albo cos z moim NEC'iem jest nie tak albo system juz mam stary i wypadalo by go postawic na nowy.
Wczoraj zawiozlem nagrywarke kumplowi i dzisiaj ja beda sprawdzac na jakims innym psrzecie. Moze mu sie uda przyniesc mi jeszcze jedna nagrywajke NEC'a zeby sprawdzic czy tez bedzie sie tak samo zachowywala.
reignman jest offline   Odpowiedz cytując ten post