Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2005, 08:30   #803
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
poraz kolejny zmarl mi lisek

objawy mam idiotyczne - klikam na ikone, niby sie odpala bo jest odpalony (jest proces w menadzeze zadan) a gui jak nie ma tak nie ma

pojawilo mi sie to juz poraz drugi
pomogla reinstalaka, ale takie reinstlowanie jest troche bez sensu

moze mam jakiegos smiecia ??
adaware nic nie wykazuje, IE staram sie nie uzywac, choc troche stron wymaga tej "jedynej slusznej" przegladary ?

thx