Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2005, 11:33   #6
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez york
ok znowu rozwiałeś troche moich wątpliwości- dzięki . ale po co w nero jest więc możliwość nagrania DVD z mp3? a czy jest jakaś zalecana prędkość nagrywania zeby nie było później problemów na stacjonarce (tak jak jest to dla cdr słyszałem coś o 8x, a jak sie przegrywa płyty na konsole to tez raczej wolno)?
Co do prędkości przy DVD - to obecnie na dobrych nośnikach praktycznie x4 i x8 to standard

Co do CD - to też nieprawda

Audio np. nagrywam i x24 i nawet x32 - nigdy nie miałem żadnych problemów

W przypadku danych jest podobnie

Jeżeli lubisz bawić się wykresami - to sobie sprawdzisz - jaka szybkość na jakich nośnikach daje optymalne efekty

Jak dla mnie prędkośći z którymi nagrywam to x16 x24 x32 - nie szybciej, nie wolniej

Jeżeli chodzi o konsole - też już wielokrotnie było - zależy to bardziej od optymalnego zapisu nośnika

Niż od wolniejszej prędkości nagrywania

A przy pędkościach x4 i x8 jest na dobrych nośnikch mniej błędów niż w przypadku nagrywania z prędkością x2.4

Jest kilka testów na forum

Jeżeli chodzi o Audio z mp3 w przypadku DVD

Wydaje mi się, że ta opcja została z menu wyboru typu rodzaju zapisu: CD lub DVD

Tam można było tak zrobić w przypadku wyboru zapisu CD - z mp3 => AudioCD

Ale z tego co pamiętam nie jest możliwe zrobienie dla wyboru DVD - z mp3 => AudioDVD