Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2005, 17:39   #1
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
jaka ksiazke warto przeczytac? :)

Hm.. po przeczytaniu 3 czesci ksiazek napisanych przez lekarza od akupunktury, ktory mnie leczy [jego zycie, niesamowite przezycia z Afryki - gdzie pracowal jako lekarz] szczerze mowiac spodobaly mi sie ksiazki... - do tej pory czytalem tylko lektury, ktore byly strasznie nudne.. kazda czytalo sie tak, ze co 5 sekund patrzy sie na "ktorej jestem stronie" ...
pozniej uslyszalem o "Kod Leonarda da Vinci", ksiazka Dan'a Brown'a...,
okazalo sie, ze ma ja qmpel z klasy - pozyczylem na weekend [ktory wlasnie wczoraj sie skonczyl ]
super wciagajaca i bardzo przyjemnie sie czyta.. nawet nie wiem kiedy skonczylem, a gdy nadeszla chwila zamkniecia ostatniej strony, chcialo mi sie plakac

i teraz - jakie znacie FAJNE ksiazki, zeby miec czym zabic nude na dzialce w upalne dni [brak komputera z internetem przytlacza ], najlepiej jakies dziwne, gdzie wszystko wyjasnia sie pod koniec.. takie sa najlepsze [filmy tez takie lubie..], moze.. jakies thillery? no nie wiem..

kolega ma tez dwie inne ksiazki Brown'a:
"Cyfrowa Twierdza" i "Anioly i Demony"
zastanawiam sie czy warto bedzie je wziac i poczytac..

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online