Heh, ja polece wszystkim inny rodzaj literatury, a mianowicie fantastyke... Ostatnio mialem okazje przeczytac cala serie Wiedzmina i chcialbym powiedziec, ze tez gdy przewrocilem ostatnia strone ksiazki zrobilo mi sie smutno
Kolejna ksiazka jaka czytalem to byly "Wrota Baldura", ksiazka fajna, ale... no wlasnie jest jedno ale... a mianowicie za szbko sie ja czyta i wychodzi na to ze 300 stron przeczyta sie w ciagu jednego dnia nawet niewiadomo kiedy
Kolejna ksiazka godna polecenia jest ksiazka Clive'a Cusslera "Podwodny zabojca", ksiazka ogolnie super i bardzo przyjemnie sie czyta
Aktualnie jestem w polowie serii "Wladca Pierscieni" i koncze wlasnie czytac "Dwie Wieze", ksiazka jak wyzej, czyli... swietna
Ehh, kiedys w jakiejs gazetce mamy byla ksiazka, a raczej "probka" ksiazki, gdyz miala okolo 30 stron, ale byla tak wciagajaca ze po tych doslownie kilku minutach jakie ja czytalem na koncu tez zrobilo mi sie smutno

Pozniej chodzilem po ksiegarniach i szukalem w internecie, zeby zakupic ja w "pelnej wersji", czyli calosc majaca kilkaset stron, ale niestety nigdzie jej nie spotkalem, a teraz to juz nawet nie wiem gdzie sie podziala ta moja mini wersja tej ksiazeczki
Tak wogole to, topic super

podoba mi sie, ale zapewne nie bede mial az tyle czasu, by te wszystkie ksiazki, ktore polecacie (i nie tylko) przeczytac