Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2005, 09:40   #5
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez SqnHead
Aha sorki ze umiesciłem nowy post ale nie przesiaduje na tym forum jestem tu sporadycznie i nieznam super zasad, a potrzebuje opinie "fochowców" i dlatego napisałem. Jesli to duży problem możemy zamknąć temat
No tak ale taki topic jest jak byk przyklejony w temacie twoich zainteresowan nawet bys nie musial pisac tego nowego kolejnego z paru set tematow uzytkownikow ktorzy nie maja czasu lub nie zagladaj tu wiec to chyba ich nie usprawiedliwia

ale tak po za tym to biesz tego asusa bo to oem pionka ale dobrze sie nawet radzi sobie benq 1620 ktorego kupisz za 200 zl
Cytat:
Napisany przez guzio85
najlepsza nagrywarka w jakosci i odczycie płyt wielosesyjnych to SONY DRU-800A i tylko tą nagrywarke polecam!! reszta to lipa miałem różne nagrywarki a sony ma niezastapiąny laser!! odczytuje porysowane płyty a inne napędy nie radzą sobie z czymś takim!! Sony obsługuje nagrywanie -ROM bitsetting na płytach +R(plusR) i jak wzadnym innym napędzie także na -R(minusR)!! Cena nawet przystępna!! a optyka niezastąpiona!!
no fajnie podrasowany liteon i tyle
wlasnie @viz i @namor zadali ciekawe pytanie jak to bit na - czyli mozna zrobic z nich plusa to juz niezla sztuka magiczna

Ostatnio zmieniany przez legion : 31.05.2005 o godz. 09:52
legion jest offline