Cytat:
|
Napisany przez rosol
Sidu mam takie samo zdanie. Sam sprobowalem wina 2003 i po skonfigurowaniu chodzi miodzio. Nie rozumiem ludzi ktorzy mowia ze zle im dziala. Ale wiesz ... nie kazdy to umie dobrze skonfigurowac. Pozyczylem kolesiowi tego windowsa bo bardzo chcial go miec ... dalem ... zobaczyl ... i podziekowal bo mu sie "nie podobal" (hehe ciekawe dlaczego jak to prawie to samo co XP) tzn. nie umial sobie poradzic z konfiguracja.
|
Niestety nie wszystko da się skonfigurować. Ja np. nie mogłem za żadne skarby uruchomić mojego skanera... Tak więc nie zawsze jest miodzio
A tu taka mała informacja dla użytkowników Windows 2000
Cytat:
|
Napisany przez XP.net.pl
IE7 nie dla Windows 2000
Internet Explorer 7.0 nie będzie się dał zainstalować na systemie Windows 2000. Taka informacja jasno wynika z blogu jednego z programistów pracujących nad nową wersją przeglądarki Microsoftu. Podawane przyczyny są dwie. Otóż IE7 będzie w znacznym stopniu wykorzystywał techniki wprowadzone w dodatku Service Pack 2 dla Windows XP. Drugim powodem jest z kolei fakt, że za miesiąc (30.06) zakończy się okres wsparcia technicznego dla systemu Windows 2000.
|
Hehe. Napewno co poniektótym będzie przeszkadzać brak nowej IE