Cytat:
Napisany przez BD
Rynek DSL w obecnych cenach sie nasycil i nowe promocje musza byc super aby przyciagnac nowych ludzi. Dlatego masz szybsze lacze za mniejsze poniadze. Natomiast cyrograf zabezpiecza zysk TPSA. Ma przez dwa lata pewna kase z Ciebie.
Raczej TPSA jeszcze sie nie boi konkurencji bo w tej chwili jeszcze nikt nie moze realnie im zagrozic. Oczywiscie mam na mysli caly kraj a nie lokalne firemki typu Aster czy Chello.
|
Moze i tak ale popatrz jak na przelomie roku zmienaja swoja game uslug ( i tak sa nadal one masakrycznie drogie w porownaniu z innymi operatorami) jezeli sa tacy silni to po co to robia

no nie powiesz chyba ze to czysty marketing

.
Wystarczy zwrocic uwage na Dialog ktory odpoczatku byl blokowany na dolnym slasku przez tpsa nawet sam to odczulem.
Dialog puscil

wlasna line przez moje podworko ale nie mogl podlaczyc wielu budynkow z mojej ulicy poniewaz tpsa miala na nie wylacznosc i nie zgodzila sie na ich podlaczenie wiec jezeli to uwolnienie nic nieda to po co wogole jest prawo w naszym panstwie jasne zawsze mozna je legalnie lamac jak to w Polsce nagminnie sie robi