Dyskusja: dane na DVD-R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2005, 09:28   #19
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
do wypalania danych minusy + litek mogą być.

jeśli nie rozpoznaje to znaczy stary bios nagrywary.

filmy na stacjonarki zdecydowanie lepiej palić na + z booktype dvd-rom

@karel48 nie nerwuj się

minusy, które się źle palą na litkach niewiele lepiej palą się na pionkach

sprawdzałem na bulkpaqach których kiedyś kupiłem troche za dużo (ale ta cena ^_^ )

ja uważam, że mam 2 dobre nagrywarki Liteona

52327 - super

812 - może przesarzała ale powoli pali lux
ed hunter jest offline