Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2005, 18:41   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez LuK_PC
Ja już niewiem co myśleć o tych Verbatim Super AZO Crystal 48x
Pare minut temu wypaliłem CD ale z 24x prędkością i jest OK - screen
To teraz pytanie czy połowa płyt jest trefna czy na niskich prędkościach się psują
no jeszcze takiego wykresu to nie widziałem

albo padła palarka, albo to są chińskie Verbatimy robione w jakiejś wiosce

edit: zaraz, ale błędów C2 jest zero w opisie

to KProbe 2.4.3 jest wesołe

Zainstaluj 2.4.2 i Przestaw sterowniki na SPTI

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 03.06.2005 o godz. 18:45
ed hunter jest offline