Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.06.2005, 11:08   #11
karel48
Dobre muchy nie są złe...

Data rejestracji: 12.12.2004
karel48 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Moje argumenty są najprostsze z możliwych - cena i wymagania użytkownika który o to wyraźnie pyta w swoim drugim poście - przynajmniej ja tak odebrałem że dla Deresika to ważne.
Nie każdego stać na Plexa wartego ponad 5 stów a według Ciebie chyba tak.
Ponadto uważam że sprzęt kolegi Deresika niestety nieco już odstaje od standartów więc jak najbardziej zasadne jest jego pytanie o używany palnik.
Przecież przy tym sprzęcie nie wykorzysta w pelni możliwości żadnego nowego palnika ( prędkość).
Więc jeżeli ma okazję kupić Litka 832 o 100pln taniej, inaczej mówiąc 50% ceny nowego Litka lub Benq to dla kogoś kto musi się liczyć z portfelem to bardzo dużo.
Na koniec odbiję piłeczkę - w czym benq lepszy od litka przy powyższych założeniach (cena niższa, prędkość nie ważna)
Co do zalet Litka to jedną wymieniłem już wcześniej - benq na tym polu chyba Litkowi 832 nie dorównuje
Jakość tego modelu Liteona również jest dobra co potwierdza moją zasadę - nie wszystko co nowe jest lepsze - niestety nowe Litki nie są już tak dobre.
Swoją opinię na temat 832 opieram na podstawie opinii użytkowników tego forum , zamieszczonych testów i recenzji.Dodam jeszcze,że nie wpływa na nią posiadanie przeze mnie napędu tej marki - następnym napędem jaki zamierzam kupić bedzie napewno benq, na razie polecam ten napęd moim znajomym.
Ps. Nie trzeba być nieźle pogiętym - wystarczy nie mieć na to kasy a przy tym być uczciwym i nie umieć ukraść ...

Liteon - i po co przepłacać ...

Ostatnio zmieniany przez karel48 : 04.06.2005 o godz. 11:14
karel48 jest offline