Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2005, 12:02   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
hm w tym przypadku kabel zeczywiscie moze pomoc
najlepiej poszukaj skelpu w ktorym beda mieli rozpakowany takowy i zgodza sie za kaucja go wypozyczyc na pare godzin w celu sprawdzenia
przy zakupie kabli po kilkadziesiat i wiecej zl sztuka raczej nie bedziesz mial z tym problemow - sam tak kupowalem
jestes jak ja z poznania - na dabrowskiego jest salon kody i paru innych firm, tam mi pozyczali kable wyzszej klasy do testow, wiem powinno ci sie udac
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post