Dyskusja: Plextor PX-716A\SA
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2005, 15:08   #989
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kirek
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli. Jest to moja pierwsza nagrywarka jaką posiadam i wybierając ją kierowałem się różnymi opiniami znalezionymi w internecie dotyczącymi przede wszystkim jej niezawodności. Szybkość była zdecydowanie na drugim miejscu. Po krótkim okresie używania zaczęły się problemy i chciałem na forum zaczerpnąć informacji czy ktoś miał już objawy podobne do moich i gdzie szukać przyczyny, a następnie podzieliłem się ich rozwiązaniem (w moim przypadku było to niestety oddanie nagrywarki do serwisu).
To juz ci mowie o co chodzi .

Nie kazda nagrywarka jest idealem i nie kazda opinia wydaje sie byc wiarygodna ja mam Liteona 812 od nowosci jeszcze sie ani razu nie sypnela ( wykresy jej mozliwosci sa w tym topicu) a patrz ile ludzi ma problemow z Liteonami a ja jakos z nimi nie mialem problemu zadnego moze to szczescie albo sa dobre a w zlych rekach psuja sie .
Podobnie jest z plexsem wszystcy chwala go pod niebiosa a co do czego przyjdzie daleko nie odbiega od innych nagrywarek awaryjnoscja czy jakoscia nagrywania teraz nagrywarki robia na masowke czyli nie dbaja juz o detale tylko o to zeby sprzedac ich jak najwiecej

Ostatnio zmieniany przez legion : 06.06.2005 o godz. 15:10
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post