Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2005, 15:33   #64
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez rycho
Kraków to nie jest złe miejsce na zlot.
Ma tylko jdną wadę.
Dla mnie jest ( Kraków) strrrraaaasznie kacotwórczy.
Ale czego się nie zrobi dla dobra sprawy.
Wybieramy Kraków!
Albo Szczecin.
ja wiem @rycho, że powiew morskiej bryzy może być problemem, ale oddech smoka wawelskiego ma swój klimat, wiem że Ci daleko, ale ja mając bliżej obiecuję wyjechać póżniej.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post