Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2005, 18:53   #7
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez .::piotrek::.
Heh, juz 2 raz w ciagu tych 5 minutek rozlaczylo mi neta. Mam od roku Neo 128 z TPSA i to gowno czasami jest mnie w stanie w ciagu 1h rozlaczyc z internetem 4 - 5 razy. Pytalem sie znajomych, ale nikt nei wie o co chodzi i dlaczego tak sie dzieje
...
Wywal ten syfiasty soft od tepsy, zainstaluj najnowsze stery od modemu (chyba sagem?) i ustaw polaczenie wg neostrada.info i pewnie bedzie chodzic. Restarty modemu moga tez byc spowodowane kiepskim zasilaniem modemu z USB, no ale zacznij od porzadku ze sterami.