Witam !
Przeglądnąłem wypowiedzi i widzę, że z Neostradą różnie to bywa. I wcale mnie to nie dziwi - sam znam bowiem też różne przypadki.
Mam Neo512 od 4 dni (słynna promocja na 2 miesiące

) i także kilkakrotnie zdarzyło mi się, że się rozłączył - ale albo udało mi się połączyć ponownie bez problemu, albo wystarczyło poczekać chwilę, zamknąć wszystkie programy i już udało się połączyć.Tylko raz zawiesił mi się na Neostradzie i raz też musiałem włączyć ponownie komputer. Więc raczej należę jak na razie do tych średniaków - tragicznie nie jest, ale lepiej mogło by być.
Bo np. mój Wuja ma Neo128 i u niego bardzo często jest tak, że nie może się połączyć i musi zamknąć i ponownie uruchomić komputer - i dopiero to pomaga (ma informację, że modem nie podłączony).
A np. mój kolega miał Neo128 przez rok i tylko na początku miał problemy - a później bardzo rzadko coś padało.
Więc różnie to bywa
I skoro dyskutujemy tutaj o Neostradzie - to miałbym dwa pytania - jak sądzicie który modem jest lepszy - Sagem czy Thompson ? Ja dostałem Sagem. I czy to normalne, że on się tak grzeje ?
I jeszcze w kwestii tej aplikacji Neo od TP - ja także jej nie używam, szczególnie po tym, jak wspomnianemu już Wujowi tak namieszała na komputerze, że
Pozdrawiam
ro29