Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2005, 23:38   #39
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Mysle ze doswiatczenie niema nic do tego tylko wystarczy zobaczyc ile oddano wadliwych lub uszkodonych modemow(sam bylem swiatkiem jak pracownik tpsy pokazywal mi sterte modemow uszkodzonych ) do tpsy ale nie mowie ze twoj moze siasc .
Jedyna wada tych modemow jest to ze sa na usb i czesto sie cos z nimi dzieje zwlaszcza przy oprogramowaniu wanado(czy jakos tak) a przy routerku nie musisz miec zadnego oprogramowania tylko karte sieciowa i nie musisz sie martwic ze sie zmieni ip bo masz autoreconnect w routerku ....
Witam !
W kwestii doświadczenia - chodziło mi o to, czy Tobie, ewentualnie innej znanej Ci osobie, padł modem i co mogło być tego przyczyną. A ciekaw jestem jak to jest z gwarancją - ja dostałem taką w pudełku, ale dopiero w domu zauważyłem, że ją w ogóle nie podpieczętowali i podpisali - a nie chciało mi się jechać z powrotem ?
W kwestii wspomninego Wanadoo, czyli słynnego oprogramowania od TP - to go nie używam - z tego co piszesz, to plus. Ten program strasznie miesza na komputerze.
Aczkolwiek widzę, że większość osób używa neostradę na okrągło - ja nie wyobrażam sobie zostawić komputera na noc włączonego, a w ciągu dnia jak nie potrzebuję Internetu to też wyłączam, więc może jestem mniej zagrożony spaleniem modemu
Pozdrawiam
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post