Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.06.2005, 14:46   #3925
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Orion66
Witam

Rozumiem że Esperanzy i Platinium to płyty ze średniej półki?
Mam Lite-on 1653 z biosek CS0K (ledfix).
Mam pytanie bo chcę zakupić większą partię płyt. (dotychczas używałem HAWK ale rezygnuję już z nich - troszkę mi tu uświadomiono... )

Więc co mi polecicie ze średniej półki? Chodzi mi także by cena płyty nie przekraczała 1,2zł - 1,3zł

Dzięki.

moze jeszcze jeden list na ten sam temat kolega zalozy

tam sa odpowiedzi, ktorych u dzielili ci jush Panowie