Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.06.2005, 11:33   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sonon
[...]

No to teraz prosta kalkulacja: nośnik cdr o pojemności 700MB - przeciętnie nadpala się 20MB, więc procentowo mamy 20/700=2,9% więcej miejsca

Na DVD+R można nadpalić 200MB, a więc procentowo 200/4480=4,5% więcej miejsca.

[...] Ja wiem, że nie ma sensu dopychać płytki co do jednego megabajta, ale czasem po prostu taka możliwość może się przydać.

Ja nie mówię, że to jakaś rewolucja, czy coś takiego. Ale do niedawna pojawiały się tematy z pytaniami dotyczącymi overburningu i zawsze ktoś twierdził, że się nie da. A ja pokazałem, że się da, że coś takiego jak overburning DVD istnieje.

I to tyle, nie ma co wyśmiewać tej opcji, niedługo pewnie wszystkie palniki będą nią dysponowały.
może czasami się przydać to fakt.

miałem kilka razy taką sytuację przy nagrywaniu danych (lud DivX'ów), że zabrakło te głupie naście MB.

nadpalanie przydawało się bardzo jak jedna cd-r kosztowała 10 złotych

biorąc pod uwagę fakt, że tylko Plextory to potrafią (pełen szacunek )

naprawdę można rozmawiać jedynie o teorii.

z dego powodu i ja pozwoliłem sobie na żart proponując do tego celu płytki po 10.90 (droższa płyta większy zysk )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post