Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2002, 13:57   #17
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
bas napisa***322;(a)
Przez rok miałem baracude III 40 GB, od maja mam baracude IV 80GB, mam zamiar kupić jeszcze jeden dysk i czekam, aż wejdą baracudy V-jeśli III miały max 40GB, IV max 80, to mam nadzieje, że V będą miały 160GB.

Kup w ciemno baracude, o IBM'ach to ja pisałem, że są produkowane na węgrzech-NIE KUPUJ IBM'a-wiem, że w testach są doskonałę, ale przeciętny zjadacz GB nie jest wstanie zauważyć różnicy(mieści się w granicach błędu pomiaru) pomiędy BIV a najnowszym IBM'em a BV będzie z całą pewnością jeszcze wydajniejsza.

Co z tego, że IBM jest ciut wydajniejszy jeśli nie jest trwały
Bas ja tez pisałęm ze iBM to teraz chłam - i teraz ciekawostka 2 dni temu dostalismy za 200zł dysk nówke ibm 30gb do serwera bo nasz 2,5gb segate )) sie juz zaczał burzyc - gdzie ciekawostka a ty czemu wczoraj nie byłem na forum dysk zjarał sie po 48h ciągłej pracy ( dodam ze mamy jeszcze jeden dysk w serwerze 30gb segate działa od ponad roku 24/7 czyli jak kto woli 24h na dobe bez awaryjnie !!! ).

a sam miałem na poczatku segate 6,4gb potem kupiłem samsunga 13 gb i po pewnym czasie sprzedałem segate 6,4 działał 4 lata bez najmniejszego problemu/błedu/ zero !!!! dopłaciłem 250zł (!!) i dostałem w zamian barracude IV 40gb - oba dyski segate i barracuda działaja bez problemów wiec jak dla mnie to lista wygląda tak :
segate/maxtor/............../iBM

ps) Bas na groch na groch ( ) ) - jeżeli nie wiesz o co mi chodzi to poczytaj odpowiedz na mojego posta - pozdro.
Sniper jest offline   Odpowiedz cytując ten post