Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Kupowanie markowych plyt 'luzem' jest dla mnie idiotyzmem. Kupujesz plyte z wysokiej polki i godzisz sie na to zeby ktos to przepakowywal lub dostajesz plyte w reke (podczas tego procesu moga powstac rysy), tylko po to zeby zaoszczedzic jakis maly procent na cenie (choc w rzeczywistosc po zsumowaniu kosztow pudelka i plyty tak naprawde tracisz). To w sprawie kupowania 'luzem'. 'Luzem' to mozna sobie kupic esperanze ...
|
no ale po cichu powiem ci (ale nie mow nikomu)ze strasznie sie rozdrabniasz moze jeszcze

beda wsadzac w pudelka folie babelkowa

zeby plyta sie nie porysowala dobre rozwiazanie jak dla ciebie

chyba ze sprzedawca przez trzy dni pil i przypadkiem upuscil plyte za ktora zaplaciles to dopiero sie nazywa pech
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Co do ceny pudelka. Czytac umie:
|
powaznie umiesz czytac
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Na marginesie 20 gr to cena ponizej kosztu produkcji (zreszta kazdy kto ma jakiekolwiek pojecie o cenach powie ci ze ta cena jest nieosiagalna, chyba ze mowisz o cenie netto za sztuke przy zakupie kontenera, bez transportu, to moze, choc pewien bym nie byl).
|
to tu juz jada po koszcie produkcji
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Co do dostepnosci plyt:
Ja nie wnikam czy plyt nie ma z tego czy z innego powodu, plyt nie ma - wiec cena i tak nie jest aktualna. Moga przyjsc wktrotce - moga, moga przyjsc z innej cenie - moga. Wiec jak ich nie ma to nie ma. Koniec bajki.
|
jasne przeciesz to oczywiste ze moga przyjsc nawet 2 krotnie drosze po tygodniu nawet czasu
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
PS1. 'uwas' pisze sie oddzielnie.
|
nie wiem plyta ci sie zaciela juz kiedys mi o tym pisales czy myslisz ze cos z tego sobie robie

mozesz zglosic mnie do moderatorow za lamanie regulaminu jak to juz kiedys zrobiles
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
PS2. Nie zbaczaj znowu na temat CD LANDu bo nie o tym tutaj mowimy (nie wiem zreszta po co zaczynales ta dyskusje nie majac zielonego pojecia o czym mowisz). Ze zboczeniami to nie tutaj - kiedys dawalem ci link do specjalistow.
|
no wlasnie

a ja ci zawsze odpisywalem

ze przydalo by sie

odwiedzic specjaliste od zaburzen umyslu ale mysle ze to nie to

ale zdaje sie ze do mozgu wskoczyla ci madrosc jak woda sodowa spuszczona w kiblu