Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2005, 12:02   #3956
Elias
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.02.2005
Elias zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
[QUOTE=pawelblu]Ja w CD LANDzie zajmuje sie tylko gielda - gielda jak gielda. Przychodze, sprzedajesz, pomagam w zwijaniu stanowiska, wracam.
Rowniez zalatwilem dla Piotra 2 dostawy o ktorych pisalem (poczytaj sobie wczesniej).

Niby zajmujesz się giełdą, a organizujesz dostawy - Kręcisz i tyle

Ja nie mam do nikogo urazy, nie jestem mikroskopijny bo mam 190 cm wzrostu, na forum bylem duzo wczesniej niz zaczalem wspolprace z CD LANDem (zreszta jest to tylko wspolpraca gieldowo-weekendowa, a na codzien jestem studentem). Co wiecej moja stawka jest niezalezna od wynikow sprzedazy, wiec spiskowa teria dziejow o wciskaniu tego czy tamtego nie ma sensu.

Każdy kto pracuje przy jakimś towarze, a tym bardziej gdy go zamawia, się z nim identyfikuje - Więc znowu KRĘCISZ

Bardzo dobrze - gratuluje. Tak wiec sam widzisz teraz ze to pisales poprzednio to bzdury.

Pisałem czystą prawdę, I ty to wiesz i ja to wiem, ale tylko ja o tym napiszę, bo Ty musiał byś się przyznać do błędu i do marnej jakości zamówionych przez siebie produktów

Gratuluje. Zycze dalszych sukcesow.

Dzięki- na pewno będą

No i wyszlo szydlo z worka. Opinia Eliasa nie jest opinia uzytkownika tylko konkurencyjnego dla CD LANDu sprzedawcy.

W żadnym Wypadku nie stanowisz dla mnie konkurencji, a ujawniać się nie zamieżam, musi CI wystarczyć to, że nie mam w ofercie żadnej własnej marki ponieważ polityka firmy jest taka, a nie inna. Za to mam w ofercie prawie wszystkie marki sprzedaweane w Polsce i luźny stosunek do ich sprzedaży.
Nie bronię tu jakości Esperanzy czy Platinum, bo sam wiesz, że z tym bywa różnie.
Tak jak Ci pisałem ( a Ty widzę nie rozumiesz tego) w Twoich postach odnosisz się najczęściej do Esperanzy i Platinum, gdy chcesz zdyskredytować ich pozycję, co wydaje mi się dziwne, bo jak wszyscy wiemy są to marki ze średniej półki i wcale nie takie złe.

Jeśli chcesz źle pisać, to jest np. dużo gorszy HAWK, OMEGA, MILENNIUM. To są płyty o których warto pisać źle, bo są złe. Ale zauważam, że Ty uwziąłeś się na te 2 marki, bo tak jak pisałem boli CIę to, że nawet Na Waszej giełdzie stanowią dla Was największą konkurencję.

Więcej Obiektywności Pawle
Elias jest offline