Sciagniecie tych 2 dostaw dla Piotra bylo kolezenska przysluga za ktora odwdzieczyl mi sie sprzetem (zreszta pierwsza dostawe organizowalem PRZED podjeciem pracy w CD LANDzie - powtarzam jeszcze raz tylko gieldowej, nie zajmuje sie zamowieniami, sprzedaza poza gieldowa, nie pracuje w biurze). Na tym moja przygoda z towarem sie konczy (poza tym ze jego czesc potem sprzedaje na gieldzie).
Dyspozycja marek miedzy polkami jest kwestia indywidualna. Espera swoja pozycje zawdziecza kiedys dobrym Esperom z GSC (mozesz poczytac moje opinie o tej Esperze kiedy byla naprawde dobra - i byl to okres kiedy pracowalem dla CD LANDu, wiec to Ty 'wciskasz kit').
Hawk jest IMO TERAZ (podkreslam slowo teraz) lepszy od Espery, poniewaz jego dobre dostawy sa lepsze niz dobre dostawy Espy (zdarzaly sie calkiem niedawno dobre partie MCC, ale byt to rzadki okaz - wiekszosc byla odrzutami). Co nie zmienia faktu ze to ten sam rzad jakosci. A slabe dostawy obu marek sa rownie slabe. Obu bym nie kupowal.
Omega - nie uzywalem, ale z tego co wiem to czesc ich produktow to MBI - wiec jakosc wyzsza od Espery. Predzej bym kupil Omege z MBI (nigdy ich w sprzedazy nie mielismy) niz Espe niewiadomo skad.
Millenium - nie mialem, ale jestem w stanie uwierzyc ze jest to gorsze od Espery.
Oczywiscie wszystkie 3 marki ktore wymieniles sa gorsze od Platinum. co jest dosc oczywiste ...
Jezeli chodzi o obiektywnosc to nieprzywoite jest zwracanie uwagi odnosnie obiektywnosci przez osobe reprezentujaca takie stanowisko jak ty zaprezentowales do osoby przedstawiajacej takie stanowisko ktore prezentuje ja. Bo ja tu wystepuje w roli konsumenta a Ty wielkiego sprzedawcy (zreszta wiem ktorego i jezeli sie nie przyznasz czyje interesy reprezentujesz to sam to zrobie, bo grasz nie fair).
|