Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2005, 13:53   #2
Elias
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.02.2005
Elias zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jezeli chodzi o obiektywnosc to nieprzywoite jest zwracanie uwagi odnosnie obiektywnosci przez osobe reprezentujaca takie stanowisko jak ty zaprezentowales do osoby przedstawiajacej takie stanowisko ktore prezentuje ja. Bo ja tu wystepuje w roli konsumenta a Ty wielkiego sprzedawcy (zreszta wiem ktorego i jezeli sie nie przyznasz czyje interesy reprezentujesz to sam to zrobie, bo grasz nie fair).[/QUOTE]

Czyje Interesy ?? bo sam jestem Ciekaw, za kogo mnie bierzesz ??

A tak już dla ścisłości, to Wszystkie fabryki, które wymieniłeś(MBI, MCC, kiedyś Ritek, Prodisc, CMC, fornet itd.) to dostawcy Esperanzy, a oprócz tego jeszcze kilka innych.
Ja też umiem sobie to sprawdzić i nie jest dla nikogo tajemnicą że te płytki są produkowane u wielu producentów.

A o ich jakości mówią testy niezależne, wykonywane przez np. czasopisma komputerowe. Poczytaj się przekonasz.

Oczywiście zaraz wyjedziesz mi tu pewnie z teorią spiskową jka to za testy się płaci, ale powiem CI od razu, że to bzdura, bo żadna szanująca się gazeta nie zaryzykuje nieobiektywności w teście produktów.
Elias jest offline