Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2005, 17:45   #19
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Matefusz

Szczera odpowiedź: raczej nie Pomimo,że jestem naprawdę zadowolony to jego obsługa jest dość problematyczna. Jako,że dość często jeżdżę pociągami lub autobusami to sięganie wciąż do odtwarzacza i naciskanie kilku przycisków tylko po to by wyszukać jakiś utwór denerwuje mnie nieco jednak i muszę poświęcić temu sporo uwagi. Jak wiesz pociągi zwłaszcza nocą nie są zbyt bezpiecznym środkiem transportu i wyciąganie Mpio hmm no niebieskie światełko przyciąga wzrok a ja nie lubię ryzykować. Bardzo mi brakuje w Mpio pilota stąd moje zdanie czy kupiłbym znów.... raczej nie. Skusiłbym się na jakiś model z pilotem i dlatego coraz częściej myślę o zakupie odtwarzacza cd-mp3. Pomimo ,że bardzo chwalę Mpio to oczekiwałeś jednak szczerej odp. prawda? Jeśli jednak nie razi Cię nieco skomplikowany system obsługi a oczekujesz naprawdę cudnej jakości dźwięku jak i możliwości pracy jako dysk wymienny - to polecam. Po prostu dla mnie te kilka wad stanowi problem.Ceny swojej jest wart i jeśli nie rażą Cię opisane przeze mnie problemy ( bo przecież nie musisz być "w drodze" często jak ja ) to bierz Mpio - nie zawiedziesz się .

@piotrek

Na wstępie witam kolegę z rodzinnego miasta

Nie wiem co do Irivera - w ręku nie miałem...ale może pomoże Ci ten test:

http://www.mediatune.pl/content.php?article.49

EDIT co do Mpio....gdyby miał wypukłe przyciski naprawdę byłbym w 100% zadowolony. Touchpad dla kogoś dość często w rozjazdach jest poronionym pomysłem. Wyciągać Mpio z kieszeni i bawić się na oczach wielu obcych osób stanowi dla mnie w nocnych pociągach pewnego rodzaju problem...W kieszeni ciężko ten touchpad wyczuć...

Ostatnio zmieniany przez Dorian : 10.06.2005 o godz. 18:13
Dorian jest offline   Odpowiedz cytując ten post