Dyskusja: Grammatik - 3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2005, 22:23   #1
bOObi
Back to hell...

Data rejestracji: 10.04.2005
bOObi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Grammatik - 3

Witam serdecznie!

Ukazała się już nowa płyta Grammatika (dla niewtajemniczonych - polski hip-hop). Już ktoś słuchał?

Cytat:
3 to nowy, studyjny album zespołu Grammatik założonego pod koniec lat dziewięćdziesiątych na warszawskim Bemowie przez dwóch młodych raperów- Eldoka i Jotuze. Znajdziemy tutaj dwanaście mocno, zaangażowanych społecznie utworów, a wśród nich między innymi singlowy przebój Dedykowane.... Teksty do wszystkich utworów napisali wspólnie Eldo i Jotuze, zaś muzyka jest dziełem Kociołka, Kixnare, Jotera, Bitnixa, Flamastera, Haema i Zjawina. Wokale zostały nagrane w studiu S-33, a za wszystkie skrecze odpowiada DJ Taśma.
Płyta jest na prawdę dobra... jak zwykle dobre, mądre życiowo teksty i do tego dobry podkład...

Cytat:
Tak własnie powinien wyglądać polski rap. "3" potwierdza, że Grammatik nadal jest jedną z najlepszych ekip w Polsce. Teksty i bity chłopaków z warszawskiego Bemowa są na najwyższym poziomie, czego polskim płytom naprawdę brakuje. Od zawsze ceniłem produkcje Eldo i Juzka, a płyta "3" jest dowodem na to, że się nie myliłem, stawiając na nich. Polecam w każdemu, kto ceni sobie dobry, szczery rap. Tak trzymać chłopaki, bo pokazaliście po raz kolejny, że nie trzeba się sprzedać, żeby być dobrym.
Cytat:
Płyta reprezentuje poziom, do którego brakuje niemalże wszystkim produkcjom. Płyty Grammatika są najwyższym poziomem rapu w Polsce i nie tylko w niej.
Pozdrawiam serdecznie!

Returned to alter...
bOObi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online