Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2005, 13:27   #842
Lukash
Wymiatacz

Data rejestracji: 27.07.2004
Lukash zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Mialem ten film ale po przemysleniu to go nawet nie obejrzalem.
Dlaczego?
Otoz nie interesuje mnie zdanie Moora na ten temat. Bo co mnie moze interesowac zdanie jakiegos rezysera. Jego zadaniem jest krecic filmy i tym sie niech zajmie. A nie wypowiada na tematy polityki od tego sa politycy. Tak samo jakby jakis kreator mody zaczal sie wypowiadac na temat zdrowego zywienia (taki przyklad). Gowno mnie obchodzi jego zdanie na ten temat od tego sa inni ona ma kreowac ta mode. To jest jego zadanie.
No wiec podsumowujac dlatego nie ogladam tego filmu, ktory uznalem, za jakas wizje, moze propagande, ktora sieje Moore.
no to ładne betony tu piszesz rezyser niech sie zajmie rezyserowaniem i niech go nic wiecej nie interesuje...no co ty chyba ten film jest dokumentem.politycznym..a w filmach dokumentalnych,..opisuje sie dane wydarzenia, Moore troche oszukuje ale ma prawo bo ocenia to z wlasniej perspektywy,..Ty mozesz sie z nim nie zgodzic, masz do tego prawo,..ale sadzac nawet po ilosci nagrod jakie dostal ten film chyba warto obejrzec....tak jak jego poprzedni film "Zabawy z bronia", który moim zdaniem byl swietny