Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2005, 10:26   #3990
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Panowie a co sadzicie o Verbach 8x z carrefoura ??

bo mi sie nosniki skonczyly a chce cos kupic, a na gielde nie chce mi sie latac, bo i szkoda czasu i za daleko, a kerfa mam "pod reka"

cena 19.99 za cake'a 10 sztuk -R i +R
ale tylko "plusy" biore pod uwage

@VIZZARD
co do platyn to pamietasz moze moje wykresy z rozkladem n-studenta

tylko u mnie takie bledy byly tylko na PI