Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2005, 14:41   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
prepraszam bardzo koledzy!

nie lepiej zrobić film w dwóch odcinkach.

ja robie filmy z kamery max 20 minyt z jednego wydarzenia - nikt więcej nie usiedzi (oczywiście kilka na płytę)

jak widzę 3 godzinne filmy z weselisk to mnie rozwala na strzępy

a widziałem 2 płyty po 3 h oczywiście z wesela film musi być długi, aby wszyscy byli no ale bez przesady.

spokojnie! naprawdę dobra płyta to bez szukania wydatek 3-5 zł (mówię o sklepach typu MM)

więc po diabła tracić jakość?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post