Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2005, 00:38   #4041
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja mam 812, bardzo obiektywna nagrywarka - nie znosi badziewia.

jeśli testy zamieszczane w tym temacie są niewiarygodne, to musiałem ulec hipnozie razem z nagrywarką - u mnie najczęściej się zgadza.

branie do testów 1000 sztuk płyt z jednej partii to naprawdę wiarygodny test hehe ^_^ ale tylko tej partii nośników.

wychwalane zawsze przeze mnie Platinum DVD+R (RICOH) dają teraz ciała. edit: w partii 200 sztuk, które kupiłem ja i kumple za dużo padnięć - wiem zaraz panowie wielcy mnie wyśmieją co to jest 200 sztuk, ale na forum były już głosy o tym więc nie jest to przypadek.

więc najlepsze testy są to testy wielu ludzi z wielu miast mających dostęp do płyt z różnych źródeł.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 14.06.2005 o godz. 00:44
ed hunter jest offline