Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2005, 07:03   #4056
Death Man
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.05.2005
Death Man w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
(Data rejestracji: 26-05-2005)

Panie jak Pan ma powarzalne C2 w duzych ilosciach na TDK, Verbatimie i Dysanie to naped jednak ma DUZO do rzeczy (czy 3 napedy jak wolisz, lub konfiguracja kompa) ...

Ciekawe kiedy rejestrowala sie reszta specjalistow-testerow z forum - wczoraj ??

Czyzbysmy to wlasnie dzisiaj mieli odkryc kulisy tych bezsensownych, sponsorowanych testow ??

Poza tym jak rozni ludzie 'testuja' na swoich roznych kompach, na roznych napedach, rozne plyty i potem to jedna osoba zbiera i opisuje, to az zal d... sciska - kto to wymyslil !!
Opanuj się. Nieznasz prawdy. Owszem były błędy C2 w dużych ilościach, ale najczęsciej w ostatnich sektorach. Po za tym temperatura piecyka ma wpływ!!!!!!!!! Jak nagrywarkę się wyłączyło z kompem, tych błędów było troszkę mniej ale niewiele. Po za tym, 3 napędy się niemogą mylić. Tym bardziej że były z różnych półek. Po za tym ewdentne dziwadła sprawdzałem w rw lg. I też często powielał wyniki z innych napędów. Co śmieszniejsze, verbatimy mam sprzed roku, z uszkodzonymi sektorami i czytają się super. Powiem ci tak w chipie nr 5 albo 6 widnieje moja opinia...........
Death Man jest offline