Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2005, 11:40   #4075
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Elias
Inni tu może mają rację w części Tematów, ale tobie wierzyć nie można.
Nie chcesz - nie wierz.
To ze zamiescilem link do sklepu Piotra bylo rzecza dosc naturalna (sam go zreszta namowilem do tego zeby stworzyl sklep internetowy duzo przed podjeciem pracy gieldowej u niego). Pracuje dla firmy na gieldzie, szef jest moim znajomym, mamy wykupiona reklame w serwisie, wiec dalem link do podpisu (zreszta usunalem go juz jakis czas temu - jakis tydzien przed ta rozmowa). Nie zmienia to faktu, ze gram z ludzmi w otwarte karty - wiedza kim jestem, z jaka firma moga mnie kojarzyc oraz co moge, a czego nie moge. Ty za to wpadles, oglosiles sie szara eminencja ds. wszystkiego i masz do wszystkich naokolo pretensje ze uwazaja ze espera to dno. Jezeli uwazasz ze to ja sciemniam, jestem falszywy, nieobiektywny i ze wierzyc mi nie mozna - mozesz, to wolny kraj, zreszta jezeli tak uwazasz, to utwierdza mnie to tylko w przekonaniu ze mowie prawde, czyli to czego sie najbardziej obawiasz

Edit: Acha to zeby bylo smieszniej w siedzibie CD LANDu w Brwinowie bylem 2 razy Oczywiscie zaraz poleci tekst ze sciemniam, bo po co mialbym jezdzic tam az 2 razy jezeli nie do pracy ... Poza tym jest jeszcze jedna dosc wazna rzecz ktora eliminuje moja prace etatowa - jestem studentem dziennym.

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 14.06.2005 o godz. 11:46
pawelblu jest offline